Jane Schoenmakers

In Verbo is opgericht op 3 Juni 2020, met het idee om mensen te helpen om hun project zo succesvol mogelijk te maken. Na de officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel kon het echte werk beginnen. Sindsdien ben ik hard aan het werk om mijn netwerk uit te breiden, duurzame relaties op te bouwen met mijn opdrachtgevers en natuurlijk leuke nieuwe projecten te vinden!

“In Verbo” is latijn voor ‘in een woord’ oftewel, de precieze betekenis én associaties die onlosmakelijk met een woord verbonden zijn. Ik weet als geen ander hoe het gebruik van specifieke bewoordingen invloed kan hebben op de lezers.

Ik ben altijd al bezig geweest met taal en hoe woordkeuze en zinsbouw de perceptie beïnvloeden. Dit resulteerde er al vroeg in dat ik, naast mijn eigen studie, voor vrienden reports, essays en andere opdrachten nakeek op spel- en typfouten. Van beginnend proofreader ontwikkelde ik mij naar een serieuze editor en copywriter die actief meedenkt over het doel en de boodschap achter de tekst.

In mei 2020 behaalde ik mijn Bachelor taalkunde aan de University of Westminster te Londen. In september van dat jaar begon ik aan mijn Master taalkundige en literaire studies aan de Vrije Universiteit Brussel. Naast mijn studies heb ik commerciële ervaring opgedaan middels stages in o.a. een uitgeverij en een media monitoringsbedrijf.


Ik hoor graag van je!


Jane Schoenmakers

Opdrachtgevers van In Verbo
Geef me de 5 BES Groep Global Textware Kinomap
Interviews Uitgetypt Sweet Thesis Draeckensteijn Media